Sursă poza: Amalia Marinescu Blog lessassys.blogspot.ro

Buna dragelor!

Acum ceva timp am vorbit despre tratamentul de unghii Eveline cosmetics şi beneficiile lui. Cine nu a văzut articolul ? Pai se poate? Îl puteţi găsi aici.

Astăzi vom vorbi despre Tratamentul de creştere rapidă a unghiilor de la Eveline Cosmetics.
Şi când spun „vom vorbi” întotdeauna avem nevoie de o părere din exterior. Corect? Aşa zic şi eu.

Iata ce spune Amalia Marinescu despre acest produs pe blog-ul ei.

Eveline Cosmetics Maximum Nails Growth
Acum ceva timp am primit un pachet cu bunătăți de la Eveline Cosmetics de la Beautyisland.ro și de atunci le tot testez și folosesc.
Acest produs este destinat creșterii rapide a unghiilor, în acelaști timp protejându-le, hrănindu-le și conferindu-le un luciu frumos și sănătos.
Lacul de unghii Maximum Nails Growth by Eveline este perfect pentru gospodine harnice și cochete, ce nu se dau în lături de la a spăla, călca, găti, freca și lustrui, dar își doresc unghii frumoase, sănătoase și lungi.
Protejează unghiile de efectele dăunătoare ale detergenților și a altor tipuri de produse de curățenie, întărind unghiile fragile.
Producătorii afirmă că după 14 zile de la utilizare încep să se vadă rezultatele, dar eu vă mărturisesc că acestea se văd mult mai devreme, chiar din prima săptămână.
Lacul se aplică pe unghiile curate, în strat dublu. Rezistă peste 6 zile, protejează unghia, o hrănește și sprijină creșterea rapidă și sănătoasă.
Vă recomand să utilizați acest lac de unghii simplu, fără alte produse ori să încercați să aplicați ojă colorată. El are oricum o nuanță plăcută, discrtetă, ce oferă unghiilor un aspect îngrijit, de manichiură ca de salon.

Poti citi întreaga recenzie a Amaliei pe blogul ei aici.

Cateva lucruri esenţiale înainte de a aplica acest tratament sunt:

  • asigură-te că nu ai folosit manichiura cu acryl înainte de a aplica tratamentul (poţi experimenta senzaţii neplăcute cum ar fi arsuri).
  • curăţă şi degresează foarte bine unghiile fără reziduri de Gel UV sau Oja Semipermanentă.
  • unghiile trebuie să fie perfect uscate.
  • se poate folosi şi ca bază pentru manichiură (după ce am terminat cele 3 săptămâni de tratament desigur).

Produsul îl puteţi găsi aici.
Mai multe produse Eveline Cosmetics le puteţi găsi aici.

Leave a comment