1. Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.beautyisland.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitorului) si ale cumparatorului (clientului, consumatorului). Vanzator si operator al operatiunilor online este SC Guz Beauty Impex SRL cu sediul in Bucuresti Str. Veteranilor, Nr 13, Bl M6, Sc 1, Ap 18 Etaj 4, Sector 6 Pentru informatiile de contact va rugam sa consultati sectiunea contact de pe site (aceasta sectiune este parte din termenii si conditiile prezente).
Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.
2. Comanda

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

3. Definitii

Contract de vanzare– orice contract in temeiul caruia vanzatorul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora.
Vanzatorul (distribuitorul) – o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale ofera produsul consumatorului. Este orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intră sub incidenta OUG nr. 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia.
Consumator (cumparatorul) – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, acţionează in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.
Distribuitor (operatorul economic din lantul de distributie) – o persoana fizica sau juridica,autorizata, care, in cadrul activititii sale profesionale, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, fabrica, importa, transporta sau comercializeaza produse ori parti din acestea sau presteaza servicii.
Incheierea contractului de vanzare – Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, sub conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator si receptionarii acceptarii comenzii de catre cumparator intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile prezente, care sunt parte integranta din acest contract.
Termeni si conditii – intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator, in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul incheierii contractului de vanzare prin confirmarea si acceptarea comenzii de catre vanzator. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.

Dreptul de retragere

Aveţi dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira după 14 zile incepand de la ziua

  • la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor,
  • la care intraţi dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului produs, in cazul in care ati comnadat bunuri multiple printr-o singura comanda si acestea au fost livrate separate sau de la ziua
  • la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese, in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaraţie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau e-mail la adresele indicate in sectiunea “Contact” a prezentului site-web, sectiune care face parte intergranta din termenii si conditiile prezente . In acelasi scop, puteti transmite la adresele indicate in sectiunea “Contact” a prezentului site urmatorul formular de retragere:

4. Formular de retragere

Catre:

SC Guz Beauty Impex SRL
Str Veteranilor, Nr13, Bl M6
Sc 1, Et 4, Ap 18, Sector 6 Bucuresti Romania
Cod postal 060924
Tel: 0726 650 538, Email: info@beautyisland.ro

Formularul pentru retragere din contract il gasiti aici.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa suma, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar, plati cu mandat sau vouchere valorice, in functie de preferintele si optiunile clientului. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

In cazul in care ati receptionat produsele comandate, expediati produsele fara intarzieri nejustificate la urmatoarea adresa SC Guz Beauty IMPEX SRL Str Veteranilor, Nr. 13, Bl M6, Sc 1, Ap 18, Et 4, Sector 6 Bucuresti si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor si sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionării produselor.
Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.
Singurele exceptii de la acest caz o fac lichidele pregatitoare sau lacurile pentru manichiura, care se pot returna desigilate.

Din motive de igiena nu acceptam returul produselor cosmetice pentru ochi, buze sau corp, desigilate sau cu urme de folosinta.

In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

Numai in anumite situatii care depind numai de decizia Vanzatorului, acceptam returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri Vanzatorul va face o verificare asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului.

5. Procesarea comenzilor

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail un raspuns automat de confirmare. Comenziile primite pana in ora 12, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 3-4 zile lucratoare. Cu toate ca 98% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi.

6. Livrare

Taxa de transport este 15 RON curier rapid si respectiv 13 RON prin posta romana, indiferent de valoarea comenzii, cu exceptie la comenzile de 150 RON Bucuresti si 250 RON in toata tara ce beneficeaza de transport gratuit. La momentul expedierii comenzii dumneavoastra veti primi o confirmare electronica ce contine detalii privind firma de curierat si numarul coletului. Livrarea se face prin serviciul de curierat Fan Curier/Posta Romana, în decurs de cel mult 30 de zile de la încheierea contractului. Bunurile sunt depozitate pe o perioada de 10 zile. In cazul in care nu sunteti disponibil/a pentru livrare, veti primi o notificare. Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, va rugam sa ne contactati pentru urgentarea livrarii. De asemenea, exista posibilitatea ridicarii coletului de la sediul firmei de curierat, lista locatiilor fiind disponibila aici. In cazul in care localitatea Dvs. nu este in aria de acoperire Fan Curier, transportul se va face prin Prioripost. Vezi zona de acoperirare Fan Curier aici.

7. Modalitati de plata

In numerar, la livrare – cea mai des folosita metoda de plata. Platiti curierului, care va emite o chitanta.

8. Garantia se acorda in urmatoarele cazuri:

Daca este un defect care poate fi inlaturat, produsul va fi schimbat partial sau total. Daca defectul nu poate fi inlaturat datorita naturii disproportionate a acestuia, si inlocuirea produsului nu este posibila, clientul va avea posibilitatea de a primi suma de bani intr-un cont bancar in RON.
Daca este un defect care impiedica folosirea normala a produsului, inlocuirea acestuia sau renuntarea la achizitie.
In cazul defectelor multiple sau repetate, inlocuirea produsului sau renuntarea la achizitie. Reparatia defectului exista atunci cand acelasi defect, care impiedica folosirea normala, a fost inlaturat de cel putin 2 ori in perioada de garantie si a reaparut. Defecte multiple inseamna cel putin 3 defecte care impiedica folosirea normala.
In cazul altor defecte ce nu pot fi inlaturate, si care nu necesita inlocuirea produsului, clientul va avea dreptul la un discount rezonabil sau la renuntarea la achizitie.
Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul e obligat sa faca o sesizare.

Formularul pentru returnarea unuia sau a mai multor produse il gasiti aici.

In functie de natura cazului, este posibil sa nu fie necesar un certificat de garantie, dovada achizitiei produsului fiind suficienta si necesara.

Sesizarea referitoare la defectele constatate va fi procesata fara nici o intarziere, cu exceptia cazului in care partile s-au inteles altfel. Vanzatorul va comunica cumparatorului termenul si modalitatea de procesare a sesizarii, inclusiv confirmarea reparatilor necesare si durata acestora, sau, daca este cazul, motivarea in scris a refuzului de a da curs solicitarii.

9. Preturile si validitatea ofertei

Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

Preturile produselor sunt bazate pe preturile recomandate ale distribuitorilor exclusivi si sunt de regula cele la care pot fi achizitionate in magazine.

Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

10. Discount-uri (Reduceri)

In magazinul online, acordam diferite tipuri de discount-uri. In cazul in care pentru un produs se pot aplica mai multe tipuri de discount, acestea se cumuleaza.

Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere.

11. Voucherul cadou

Pentru comanda unui Voucher nu se poate aplica discountul oferit de alte cupoane/vouchere.

Daca valoarea voucher-ului de reducere sau a voucher-ului cadou este mai mare decat valorea totala a comenzii, diferenta nu este platita sau transferata sub forma unui nou voucher.

12. Contul Dumneavoastra

Oricine foloseste site-ul www.e-unghii.ro este raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra ca utilizator si/sau client sunteti direct raspunzatori pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru a accesa contul beautyisland.ro.

13. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului e-unghii.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.beautyisland.ro, va fi considerat drept atac/tentativa de fraudare a site-ului www.beautyisland.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a/au incercat aceste fapte.

Tot frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In aceste cazuri vor fi anuntate organele competente pentru solutionarea cazului.

14. Comunicarea electronica

Atunci cand trimitem/trimiteti e-mailuri, comunicati cu noi pe cale electronica.

Sunteti de acord ca aceste tipuri de comunicare: e-mailuri, note, comentarii, conventii, newslettere, stiri, promotii personalizate sau orice alt tip de informatii pe care II PAM – Romania le furnizeaza electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceste cai, fie ca doar primiti aceste informatii sau in cazul in care si dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta acceptul dumneavoastra echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris.

Dumneavoastra si Sc Guz Beauty IMPEX S.R.L, trebuie sa fie de acord si sa respecte intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit Termeni si Conditii.

15. Protectia datelor cu carcter personal

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. Beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, ladepartamentul suport clienti prin e-mail la adresa info@beautyisland.ro, sau la telefon 0726 650 538. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Prin lansarea comenzii cumparatorul este de accord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

16. Cookies

Beautyisland.ro foloseste cookie-uri, acestea reprezentand date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre acest site. Folosirea acestei tehnologii coockies, reprezinta un avantaj in folosul vizitatorului, acest mecanism permitand memorarea unor optiuni de navigare pe www.e-unghii.ro precum limba in care se afiseaza site-ul, tipurile de filtre folosite la afisarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator sai a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului beautyisland.ro.

Neacceptarea tehnologiei cookies nu inseamna ca utilizatorul este restrictionat in vreun fel la accesul, navigarea si citirea continutului de pe site. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor de fata de anumite zone sau aplicatii ale site-ului, aspect ce contribuie la imbunatatirea experientei de navigare.
Pentru a intelege mai bine si pentru a fi complect informat in ceea ce inseamna tehnologia „cookies” va rugam sa cititi sectiunea „Politica de cookies” aici.

17. Drepturile de autor

Toate informatiile prezentate pe www.beautyisland.ro reprezinta proprietatea Internet Shop s.r.o.; folosirea acestor informatii fara acordul Internet Shop s.r.o. se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la office@beautyisland.ro.

18. Produsele cosmetice

Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate. Va multumim pentru intelegere. In conformitate cu legislatia uniformizata a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictograma (un desen ce reprezinta o cutie rotunda desfacuta si un numar). Numarul trecut pe aceasta pictograma reprezinta numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul in care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul in care a fost deschis. In cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36.

19. Clauze finale

Consumatorului i se poate solicita sa completeze anumite formulare si/sau sa incheie anumite contracte la momentul plasarii comenzii. Procedura poate diferi, in functie de comanda. Contractele pot fi incheiate in limba romana sau in alta limba. Cumparatorul poate modifica eventualele erori materiale, inainte de plasarea comenzii. Termenii si conditiile prezente permit cumparatorului arhivarea si reproducerea acestora. Tarifele pentru comunicarea la distanta pentru plasarea comenzilor sunt tarifele normale practicate de operatorii acestor retele.

Imaginile de pe website au caracter informativ

Acest document de acord intre parti a fost redactat in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Back to Top

Anunta-ma cand revine in stoc Bună! Vei fi anunţată prin e-mail de îndată ce produsul este din nou în stoc. Introdu adresa de e-mail şi cantitatea dorită. Îţi dorim o aşteptare cât mai scurtă!
E-mail Cantitate Datele completate în formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul comunicării cu Dvs., în urma solicitării create prin trimiterea lui. Completarea formularului reprezintă acordul Dvs. pentru a fi contactat/a prin email pentru a va anunta cand produsul a revenit in stoc.