Sursa poza: Lory’s Blog (Loredana Manciu) loredanamanciu.ro

Buna dragelor!

Cu toate ştiim că există deja pe piaţă un tratament de unghii care promite multe. Exact, ai ghicit! 🙂 Este vorba despre Tratamentul Profesional pentru unghii Eveline Cosmetics pe care Doamnele şi Domnişoarele ce au probleme cu unghiile îl folosesc şi recomandă. Tratamentul este deja cunoscut de 1 an de zile şi a intrat rapid în inimile celor care l-au folosit. Acest tratament este atât de laudat de persoanele care l-au încercat încât printre ele se regăsesc şi bloggeriţe cunoscute precum Loredana Manciu şi Amalia Marinescu. Iată ce spun ele după ce au încercat acest tratament.

Loredana Manciu

Cum am folosit Eveline 8în1 Total Action Intensive Nail Conditioner?
Produsul vine într-o cutiuţă cu o lista de instrucţiuni în toate limbile posibile şi imposibile, mai puţin în limba română – era de aşteptat! Are o cantitate de 12 ml şi o valabilitate de 12 luni de la prima utilizare.
Este un tratament de unghii care se aplică ca un lac de unghii obişnuit, timp de 3 zile, un strat peste altul. După 3 zile, ştergi şi reaplici din nou. Acest tratament trebuie aplicat timp de 3 săptămâni, după care trebuie folosit ca o bază pentru manichiură – base coat. Am început să aplic şi ojă pe unghiuţele mele şi am grijă de ele mai mult decât înainte. În sensul că aplic cremă pentru cuticule în fiecare zi când sunt la muncă şi las produsul să acţioneze, până intră în cuticule. Uneori aplic seara şi ulei de cuticule.
La prima aplicare produsul arată exact ca un lac de unghii transparent, însă funcţionează într-un mod diferit. La al doilea şi al treilea strat unghiile deja capătă o nuanţă lăptoasă. După câteva luni de utilizare, unghiile mele sunt mai sănătoase, se exfoliază mai rar, sunt mai tari şi arată muuult mai bine decât arătau înainte. Chiar sunt mai sănătoase!
Per total este un produs pe care îl recomand tuturor fetelor cu probleme la unghii, iar la preţul prietenos pe care îl are, este de încercat. Eu îl voi folosi în continuare ca bază pentru manichiuri şi abia aştept să îmi colorez iar unghiile, pentru că am câteva nuanţede oje noi, pe care din păcate nu am apucat să le port, fiind în perioada de tratament cu acest produs. Dar am reuşit să trăiesc fără ojă pe unghii timp de mai bine de 5 luni…poate 6, aşadar …aş putea să mă felicit, nu? Având în vedere că mai mereu îmi colorăm unghiuţele.

Poti citi întreaga recenzie a Loredanei pe blogul ei aici.

Amalia Marinescu

Unghiile sunt naturale, date doar cu Tratamentul pentru unghii 8 în 1 de la Eveline. (ptiu-ptiu să nu fie de deochi, da?!) Întârește unghia, o protejează (și o protejează excepțional), rezistă foarte mult, chiar dacă spălați munți de vase, conferă unghiilor strălucire și o culoare ușor lăptoasă. Plus că, din ce am experimental eu, unghiile cresc mai repede.

Pentru raportul calitate-preț, îi dau cu lejeritate un 10 cu felicitări.

Ambalajul îmi place și el, sticluța vine într-o cutiuță chic, în culori vesele. Poate nu e atât de important pentru voi, dar eu apreciez foarte mult produsele care vin ambalate. Îmi dă senzația de implicare a companiei, respect pentru client.

Ca și concluzie, fie că aveți sau nu probleme cu unghiile, fie că spălați munți de vase sau nu, lacul acesta de unghii nu strică niciunei poșete! Plus că, la mare îl consider excelent (știți voi, rezistă la bălăceală și vă protejează și unghiile).

Poti citi întreaga recenzie a Amaliei pe blogul ei aici.

 

 

Ce promite acest tratament?

 

Tratamentul 8 in 1 regenerare instant de la Eveline Cosmetics – este un tratament pentru unghii, ce penetrează structura unghiei, regenerând şi reconstruind unghia. Acest tratamet întăreşte şi stimuleaza creşterea unghiei, îmbunătăţeşte flexibilitatea unghiei şi o protejează împotriva exfolierii, ruperii şi crăpării.

Cine este firma Eveline Cosmetics?

 

Well that’s a good question! Oare câţi dintre noi se întreabă asta? Eveline Cosmetics este o firmă din Polonia care activează în Romania de 12 ani şi deja a reuşit să-şi facă un renume prin produsele lor de calitate dar şi ca preţuri accesibile oricărui buzunar. Sunt deja renumiţi în Europa oferind produse de cosmetică şi make-up. Nu o să le înşir pe toate aici dar cu siguranţă o să găseşti o parte din ele pe site-ul nostru.

Ce trebuie să ştiim despre acest tratament?

 

Ei bine! Orice produs este bun! Dar fiecare dintre noi avem unghiuţele diferite? Corect? În comentariile articolelor celor două bloggeriţe menţionate mai sus am observat că sunt şi persoane nemulţumite. Desigur! Nu este vina lor dar nici a bloggeriţelor care au făcut un articol despre un singur tratament de unghii de la Eveline şi de care au fost super mulţumite. Shocker! Nu există doar un singur tratament de unghii Eveline, ele sunt în funcţie de gravitatea unghiilor.

Tratament Unghii 8 în 1 Regenerare instant „Total action Intensive” (cel lăptos) îl găseşti aici. Pentru unghii afectate dar nu şi pentru cele sensibile.

Tratament Unghii 8 în 1 Sensitive „Sensitive Total Action Intensive” îl găseşti aici. Pentru unghii afectate şi sensibile.

Tratament Unghii 8 în 1 Silver Shine „Total Action Intensive” îl găseşti aici. Pentru unghii afectate dar nu şi pentru cele sensibile. Oferă un efect de glitter.

Ce trebuie să mai ştiu despre acest tratament?

Pai nu ţi-am zis destule? Hms… cred că totuşi ar mai fi ceva 🙂

Cateva lucruri esenţiale înainte de a aplica acest tratament sunt:

  • asigură-te că nu ai folosit manichiura cu acryl înainte de a aplica tratamentul (poţi experimenta senzaţii neplăcute cum ar fi arsuri).
  • curăţă şi degresează foarte bine unghiile fără reziduri de Gel UV sau Oja Semipermanentă.
  • nu îţi roade unghiile (glumeam):).
  • unghiile trebuie să fie perfect uscate.
  • se poate folosi şi ca bază pentru manichiură (după ce am terminat cele 3 săptămâni de tratament desigur).

Alte tratamente de la Eveline Cosmetics le puteţi găsi aici.

Sper ca acest articol v-a fost de folos. Asteptăm părerile voastre!

Leave a comment